Chat with us, powered by LiveChat

Sustainable Human Business

Förbättra ert samarbete mot uppsatta mål, stärk måendet och självledarskapet

Våra ebjudanden

Trött på kortsiktiga insatser och planer som inte går som planerat? Vi med.

Sustain Change hjälper er att skapa förändring som håller i längden. Som går på djupet. Som ger nya insikter, nya tankemönster och nya sätt att agera. För det är den sortens förändring som ger verklig effekt.

Därför lovar vi varken snabba lösningar eller enkla genvägar. Vi vet att förändring på riktigt tar tid.

Alla våra metoder och verktyg är baserade på forskning och beprövad erfarenhet. Därför kan vi lova hållbar förändring som ger betydande resultat. Vi guidar er hela vägen.

KVALITATIVA MÄTNINGAR

I en värld där medarbetarnas välbefinnande och organisationens effektivitet är avgörande, erbjuder Sustain Change unika verktyg för att inte bara mäta, utan förändra. Våra specialdesignade index – Human Well-being Index (HWI) och Organization Well-Function Index (OWI). Skillnaden ligger i detaljerna: till skillnad från traditionella medarbetarundersökningar och pulsmätningar, fokuserar våra verktyg på ’från sagt till gjort’ – vi identifierar inte bara utmaningarna utan även de steg som behövs för verklig förändring.

LEDARUTVECKLING OCH LEDARSTÖD

Välkommen till Sustain Change – där vi omdefinierar ledarskap med välbefinnande och hållbarhet i fokus. Vårt unika program för ledarutveckling och ledarstöd är designat för att bygga upp starka, medvetna och hållbara ledare som är rustade för framtidens utmaningar.

 

VERKSAMHETSUTVECKLING

Du går vår digitala partnerutbildning samt en 10-dagars utbildning (fördelad på fyra tillfällen). Efter detta bjuds du in på två nätverksträffar per år och finns presenterad på vår hemsida.

HÄLSOFRÄMJANDE PROGRAM

Förbättra Livskvaliteten på Arbetsplatsen

På Sustain Change tror vi att vägen till företagets framgång börjar med medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Våra hälsofrämjande program är utformat för att skapa en hållbar, hälsosam och motiverande arbetsmiljö för alla.

Läs mer om Sustainable Human Business

Sustainable Human Business är den filosofi vi grundar vårt agerande på som förändringsregissörer.

I korthet: Människor som mår bra, presterar bättre.

Är du en sustainare?

Är du villig att göra de förändringar som krävs för att alla medarbetare ska få möjligheter att göra sitt allra bästa? Törs du släppa lös kreativitet och engagemang för att alla ska få en chans att må riktigt bra.

Gör vårt test! Det tar två minuter.

 

Håll kontakten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var med på fyra kostnadsfria inspirationsträffar per år utifrån intresse och tid samt på Sustainable Human Business Day som vi arrangerar två gånger per år.

Lyssna gärna på vår podcast Sustainable Human Business Talks. Det är ett bra sätt att lära känna oss mer.

Sagt om oss

"Vi kan se hur vi utvecklas och det resultat arbetet har givit."
Christina Dahlberg
HR-Chef Cytiva
“Vi vill utvecklas och växa genom att sätta medarbetaren, dvs människan, i fokus. Våra övergripande mål är att öka medarbetarengagemanget, kundnöjdheten samt öka lönsamheten. Vi har valt Sustain Change som partner i det arbetet.”
Filip Guven & Marika Borg Ström
Vd resp HR-chef Brasseriegruppen

För 30 år sedan började jag på civilekonomprogrammet i Umeå. Yrkesbanan var utstakad – jag skulle bli revisor!

Men så läste vi organisationsteori och hade väldigt bra lärare. Med det förändrades mitt yrkesval till att välja organisation & ledarskap som inriktning på mina studier. Sedan var jag fast! Det är ju MÄNNISKORNA det handlar om.

Efter mina studier började jag på Handelsbanken, först på bankkontor i Umeå och sedan i Stockholm. Men jag  var mer intresserad av att studera hur cheferna ledde verksamheten och såg sådan POTENTIAL till att skapa bättre RESULTAT.

Efter att ha deltatigt i ett centralt projekt för att ta fram ett nytt introduktionsprogram för koncernen fick jag möjlighet att byta karriär och började arbeta med kompetens- och ledarutveckling centralt i Handelsbanken. 

Under den tiden fick jag möjlighet att gå en extern utbildning. Efter diverse funderingar kom min mamma på att du ska ju gå ”Bosses utbildning”. Ett samtal jag minns än idag.

Den utbildningen i Förändringskunskap & utvecklingsarbete ledde till att jag radikalt förändrade synen på VERKSAMHETSUTVECKLING, LÄRANDE & FÖRÄNDRING. Det har kommit att prägla mitt sätt att arbeta och leva mitt liv sedan dess.

2008 kastade jag mig loss och startade eget där jag i huvudsak arbetat med organisationsutveckling och förändringsarbeten.

När min mamma drabbades av alzheimer 2014 började jag fördjupa mig i detta med hälsa och personlig hållbarhet då jag såg att det var allt fler var stressade och sov allt sämre och fick kunskapen om att vår livsstil påverkar om och när vi drabbas av folksjukdomar.

Idag har jag tillsammans med teamet på Sustain Change förenat dessa två – VÄLFUNGERANDE ORGANISATION & VÄLMÅENDE MEDARBETARE. Vi har utvecklat ett nytt sätt att styra och leda verksamheter med den minsta resultatskapande enheten nämligen människan som utgångspunkt. Vi kallar det för SUSTAINABLE HUMAN BUSINESS!

Blir du nyfiken och vill veta mer – boka ett möte med mig så tar vi det därifrån.

Anna Ahrenfelt, grundare & VD