Chat with us, powered by LiveChat

För ett mänskligare samhälle

Sustainable Human Business

Skriv under ert sista konsultavtal

leder du en organisation med 50-250 medarbetare och känner igen dig i detta:

Det blir samma ljumma resultat på medarbetarundersökningen år efter år.

Sjukfrånvaron är hög och personalomsättningen otillfredställande.

Inga konsultinsatser eller företagsevent förändrar något.

Resurserna verkar inte räcka, trots att de borde det på pappret.

Kundklagomålen ökar och ni misstänker att det beror på kvalitetsbrister.

Omorganisationer gör ingen skillnad och stuprören består.

Anlita en enda konsult till och klara sedan er själva med Sustainable Human Business.
% Oengagerade
0

Engagemang ökar lönsamheten med 23%

% Sover dåligt
0

Dålig sömn leder till ett produktionsbortfall på 12%

Miljarder
0

Kostar den psykiska ohälsan varje år

Om vi ska lyckas åstadkomma en verklig förändring måste vi vara många.

Nu skapar vi en arena för sustainare. Sustainare är du om du anser att förutsättningarna för alla goda resultat i alla sorters organisationer är att medarbetarna mår bra och att deras kompetenser, kreativitet och engagemang tas tillvara fullt ut.

Hur vill du bidra?

 

Hur vill du delta?

Vi på Sustain Change vill mycket, men vi kommer inte långt på egen hand. Tillsammans med dig som tänker likadant om vad som driver utveckling, kreativitet, engagemang och resultat vill vi bygga en arena för verklig förändring. Vilken kan bli din roll?

PROVA UTAN KOSTNAD

Börja med dig själv! Ta reda på ditt nuläge med hjälp av vårt Human Well-being Index och kom igång med din resa mot ditt önskade nyläge med hjälp av första teget i Min hållbara vardag-guiden. Dokumentera din utveckling i en Change Board.

BLI COMMUNITY-MEDLEM

Som en del av vårt community spelar du en nyckelroll i att driva och inspirera förändring mot ett mer hållbart samhälle. Genom att bli en del av Sustain-communityt får du inte bara möjlighet att utvecklas personligen och professionellt, utan du bidrar också aktivt till en positiv förändring i din lokala miljö samt i ett större sammanhang.

BLI CERTIFIERAD FÖRÄNDRINGSREGISSÖR

Du går vår digitala partnerutbildning samt en 10-dagars utbildning (fördelad på fyra tillfällen). Efter detta bjuds du in på två nätverksträffar per år och finns presenterad på vår hemsida.

FÖRÄNDRA HELA DIN ORGANISATION

Genom att prenumerera på Sustainplattformen får ni ett stöd att förbättra samarbetet mot organisationens mål med hjälp av utvecklingsguider och Change Boards.

Läs mer om Sustainable Human Business

Sustainable Human Business är den filosofi vi grundar vårt agerande på som förändringsregissörer.

I korthet: Människor som mår bra, presterar bättre.

Är du en sustainare?

Är du villig att göra de förändringar som krävs för att alla medarbetare ska få möjligheter att göra sitt allra bästa? Törs du släppa lös kreativitet och engagemang för att alla ska få en chans att må riktigt bra.

Gör vårt test! Det tar två minuter.

 

Håll kontakten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var med på fyra kostnadsfria inspirationsträffar per år utifrån intresse och tid samt på Sustainable Human Business Day som vi arrangerar två gånger per år.

Lyssna gärna på vår podcast Sustainable Human Business Talks. Det är ett bra sätt att lära känna oss mer.

Sagt om oss

"Vi kan se hur vi utvecklas och det resultat arbetet har givit."
Christina Dahlberg
HR-Chef Cytiva
“Vi vill utvecklas och växa genom att sätta medarbetaren, dvs människan, i fokus. Våra övergripande mål är att öka medarbetarengagemanget, kundnöjdheten samt öka lönsamheten. Vi har valt Sustain Change som partner i det arbetet.”
Filip Guven & Marika Borg Ström
Vd resp HR-chef Brasseriegruppen

För 30 år sedan började jag på civilekonomprogrammet i Umeå. Yrkesbanan var utstakad – jag skulle bli revisor!

Men så läste vi organisationsteori och hade väldigt bra lärare. Med det förändrades mitt yrkesval till att välja organisation & ledarskap som inriktning på mina studier. Sedan var jag fast! Det är ju MÄNNISKORNA det handlar om.

Efter mina studier började jag på Handelsbanken, först på bankkontor i Umeå och sedan i Stockholm. Men jag  var mer intresserad av att studera hur cheferna ledde verksamheten och såg sådan POTENTIAL till att skapa bättre RESULTAT.

Efter att ha deltatigt i ett centralt projekt för att ta fram ett nytt introduktionsprogram för koncernen fick jag möjlighet att byta karriär och började arbeta med kompetens- och ledarutveckling centralt i Handelsbanken. 

Under den tiden fick jag möjlighet att gå en extern utbildning. Efter diverse funderingar kom min mamma på att du ska ju gå ”Bosses utbildning”. Ett samtal jag minns än idag.

Den utbildningen i Förändringskunskap & utvecklingsarbete ledde till att jag radikalt förändrade synen på VERKSAMHETSUTVECKLING, LÄRANDE & FÖRÄNDRING. Det har kommit att prägla mitt sätt att arbeta och leva mitt liv sedan dess.

2008 kastade jag mig loss och startade eget där jag i huvudsak arbetat med organisationsutveckling och förändringsarbeten.

När min mamma drabbades av alzheimer 2014 började jag fördjupa mig i detta med hälsa och personlig hållbarhet då jag såg att det var allt fler var stressade och sov allt sämre och fick kunskapen om att vår livsstil påverkar om och när vi drabbas av folksjukdomar.

Idag har jag tillsammans med teamet på Sustain Change förenat dessa två – VÄLFUNGERANDE ORGANISATION & VÄLMÅENDE MEDARBETARE. Vi har utvecklat ett nytt sätt att styra och leda verksamheter med den minsta resultatskapande enheten nämligen människan som utgångspunkt. Vi kallar det för SUSTAINABLE HUMAN BUSINESS!

Blir du nyfiken och vill veta mer – boka ett möte med mig så tar vi det därifrån.

Anna Ahrenfelt, grundare & VD

Skapa ett kostnadsfritt abonnemang

  • Du blir inbjuden till 4 digitala inspirationsföreläsningar per år.
  • Du får en egen Change board där du dokumenterar och följer din utveckling.
  • Du får ta del av det första steget i utvecklingsguiden Min hållbara vardag
  • Du får tillgång till alla våra artiklar på temat Förändra ditt liv
  • Du får våra nyhetsbrev.