Från sagt till gjort

med Sustainable Human Business

Lyckas med förändrings- och utvecklingsarbete

Med Sustainable Human Business som grund överför vi kompetens och i vardagen fungerande verktyg för att gå från sagt till gjort.

Vi ger komplexiteten i ett verkligt förändrings- och utvecklingsarbete sitt erkännande och stöd för att nå hållbara resultat.

Nyfiken på den mänskliga affärsmodellen?

Som managementkonsulter har vi utvecklat den mänskliga affärsmodellen – Sustainable Human Business – i över 20 år. I korthet går den ut på att alltid komma ihåg att medarbetaren är den minsta resultatskapande enheten i en organisation. Människor som mår bra och jobbar i välfungerande företag presterar bra.

Metoden

I dag kallar vi vårt arbetssätt för Sustainmetoden – fem steg för verklig och hållbar förändring. De fem stegen är ett strukturerat stöd när du reflekterar och när ni samtalar, blir medvetna, inspireras och hittar motivation att ta små säkra steg framåt. Och gläds åt framstegen.

Verktyget

Sustainplattformen är den digitaliserade helhetsversionen av Sustainmetoden. Den inkluderar de fem stegen från nuläge till nyläge, guider för olika typer av förändringar för organisation och individ, samt digitala möten och fördjupning i vetenskap och personliga erfarenheter.

För vem?

Sustainplattformen passar dig som vet att vägen till hållbara resultat börjar i den minsta producerande enheten – människan – och att allt påverkar allt i ett levande system. Då är du som vi, en ”sustainare”. Gör testet Sustain Index för att ta reda på om du är en sustainare.

Nyfiken på vår certifiering?

Om du gillar det du läst så här långt hoppas vi att du tar nästa steg och läser mer om vår certifieringsutbildning.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa just er?

Låt oss prata – boka ett förutsättningslöst möte med oss!

Copyright 2023 | Sustain Change AB | All Rights Reserved