Chat with us, powered by LiveChat

Jag heter Anna Ahrenfelt, har arbetat som managementkonsult i 20 år och är grundare och vd på Sustain Change.

Tidigt i mitt yrkesverksamma liv blev det kristallklart för mig, att det är medarbetarnas engagemang och mående som bestämmer resultatet för en organisation.

I alla år har jag därför arbetat som konsult utifrån insikten att ledningar måste se till att deras medarbetares grundläggande mänskliga behov blir tillfredsställda. Alla måste få känna att vad de gör är meningsfullt, att de hör till en gemenskap, att de kan påverka och att de får kraft över efter jobbet att leva sina liv. 

Man skulle kunna säga att där många managementkonsulter fortsätter stödja en materialistisk världsbild, i vilken människor är kuggar i ett väloljat maskineri som levererar kortsiktiga resultat, där jobbar jag och Sustain Change enligt en totalt motsatt och humanistisk idé.

Och vet du vad? Humanism fungerar mycket bättre än materialism. Samtidigt som stressen minskar ökar, engagemanget. Alla de pengar som redan är investerade i personalen, ger följaktligen mycket bättre utdelning. Människor som mår bra, presterar bra.

Vi kallar det vi överför från oss till er för Sustainable Human Business, ett både mänskligt och ekonomiskt sätt att gå från sagt till gjort. Sustainable Human Business släpper de positiva krafterna fria och fungerar på lång sikt. Samarbetet med Sustain Change bli förmodligen sista gången ni skriver under ett konsultavtal. 

Anna Ahrenfelt

 

Annas drivkraft är att skapa ett mänskligare samhälle. Där vi kan ha ett intressant arbete, goda relationer, meningsfull fritid – samtidigt som vi tar hand om det egna välmående och hälsan.

Utbildning

Anna är civilekonom med inriktning organisation och ledarskap.

Erfarenhet

Hon har sin bakgrund inom HR. Hon har arbetat som konsult sedan 2008 med fokus på förändringsledning inom både privat och offentlig sektor.

2015 grundade hon Sustain Change, där hon idag är Vd.

Expertis

Med över 20 års erfarenhet av förändringsledning har Anna gedigna teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter av förändring på riktigt.