Chat with us, powered by LiveChat

Våra certifierade partners

Ann Lundström

Ann hjälper er till en välmående och hållbar organisation där förändringar skapar utveckling och resultat.

Sedan 2011 har Ann arbetat med karriärrådgivning, coachning och ledarskapsutveckling och hon är idag certifierad förändringsledare. Hon har själv erfarenhet av chefsrollen och har lett både omorganisationer och förändringsprocesser.

Med en akademisk bakgrund drivs Ann av utveckling i alla dess former och motiveras av att se andra växa som personer. Precis det som sker om man inkluderar både verksamhets- och individperspektivet i en förändringsprocess.

Charlotte Karlenvie

Charlotte är beteendevetare med inriktning organisation och ledarskap, och vidareutbildning inom såväl genusvetenskap som Agenda 2030.

Hon föreläser, leder grupper och coachar individer för att skapa hållbara arbetsplatser där både organisation och medarbetare kan växa och utvecklas.

Hon har mångårig erfarenhet av verksamhets- och affärsutveckling inom både näringsliv och föreningsliv.

Charlotte tror på människors egen inneboende förmåga att skapa hållbarhet, för sig själva, sin organisation och vårt samhälle, och vill bidra i deras hållbara utveckling.

Hanna Kantonen

Hanna började sin yrkeskarriär som revisor men bytte siffror mot människor. Hon är utbildad holistisk coach samt träningsinstruktör inom både löpning och konceptet “Slow down”.

Med fokus på den mentala, sociala och fysiska hälsan coachar hon sina klienter till ett välmående liv.

För Hanna handlar välmående och en god hälsa om förståelsen av sig själv. Om att lyssna inåt och veta vad som är viktigt. Om att känna till vilka behov som ligger bakom beteendena och var går de egna gränserna går för att utifrån kunskapen om sig själv skapa sunda vanor och goda relationer.

Helena Tennhage
Helena föreläser, utbildar, coachar och processleder dig och din organisation för hållbart och hälsofrämjande ledarskap, välmående medarbetare och elever.

Med över 20 års chefserfarenhet som rektor i olika skolformer har Helena stor förståelse och kunskap om ledarskapets möjligheter och utmaningar i komplexa organisationer. Helena har dokumenterat mycket goda resultat av förändringsledning, coaching, utbildningar och föreläsningar.
 
Helena brinner för att bidra till hälsofrämjande och hållbara människor och arbetsplatser.
 
Jörgen Dyssvold

Jörgen är mötesexperten som tagit på sig uppdraget att rädda världen från dåliga möten.

Han är sedan barnsben nördig besatt av hur människor interagerar och kommunicerar med varandra och har ägnat hela sitt vuxna liv åt att skapa och leda möten och event, bland annat som mötesexpert inom Regeringskansliet där han bland mycket annat ansvarade för delar av President Obamas Stockholmsbesök 2013.

Förutom att skapa skräddarsydda möten ägnar han sig åt att utbilda och föreläsa om hur man får till bättre och mer effektiva möten, med ett särskilt fokus på att skapa insikt om hur för många, för långa och i övrigt

Kajsa Lager Brink

Kajsa är en erfaren professionell coach, processledare och föreläsare som vill bidra till en hälsosammare värld.

I Kajsas fall handlar det delvis om att hjälpa så många människor som möjligt att komma i fysisk och mental balans. Som individ har du ansvar för din egen hälsa. Som arbetsgivare har du ansvar att skapa förutsättningar för individen att ta eget ansvar för att må bra.

Den andra delen i att bidra till en hälsosammare värld, är att få företag att aktivt arbeta med förbättringar av arbetsmiljön, genom ett långsiktigt strategiskt arbete där människor samverkar för bättre resultat.

Karin Kavmark
Karin är certifierad coach, stressmanager och hälsoinspiratör såväl som rektor. Hon föreläser och håller i workshops och utbildningsdagar kring hälsa, personlig hållbarhet, stress, balans i livet, mental träning m m.
 

Med 10 års erfarenhet av rektorsyrket har Karin en stark förankring i pedagogik och brinner för utbildning och utveckling.

Karins mission är att ge empowerment till unga och vuxna att må och fungera bättre.

Madelene Lettman Persson

Madelene är mötescoachen som vill göra skillnad på riktigt. Hon tror på människor och brinner för att få dem att växa och nå framgång. För att kunna verka och bidra behöver de dock få rätt förutsättningar och regler. Därför har hon tillsammans med sina kollegor på Herr Omar tagit på sig uppdraget att rädda världen från dåliga möten och lära ut hur man skapar en god möteskultur med bättre möten.

Madelene har som devis att ”Om du gör det på samma sätt som du alltid har gjort så kommer du fortsätta att få samma resultat du alltid har fått”. Regler förändrar på marginalen. Ett nytt och annat arbetssätt bidrar till de stora resultatförbättringarna.

Marika Borg Ström

Marika är utbildad marknadsekonom och certifierad HR Business Partner vid IHM. Hon har många års erfarenhet från utbildningsbranschen, drivit eget företag inom resebranschen samt arrangerat internationella event.

Med över 25 års erfarenhet av näringslivet i olika roller brinner hon för förändringsledning och är ständigt nyfiken på nya metoder, synsätt som ger oss nycklar till resultatinriktad verksamhetsutveckling och framgångsrika förändringsarbeten.

Vill hjälpa organisationer att nå framgång samt individer att bli den bästa versionen av sig själv.

Sara Åberg

Sara har mer än 2 decenniers erfarenhet från olika roller inom småländsk tillverkningsindustri och dess ledarskap.

Med människor och utveckling i fokus stöttar hon ledare, team och medarbetare genom coachning i självledarskap, med skräddarsydda utvecklingsinsatser.

Sara har en fil. mag i företagsekonomi inriktning organisation och ledarskap.
Idag arbetar hon som professionell coach och konsult och stöttar såväl team, ledare som organisationer i utveckling och förändring.

Thomas Vangelos

Med rötter inom arbetsrätt och arbetsmiljö vill Thomas vara en bidragande del i företagens
hälsosatsningar. Det handlar om att företagen ska satsa på personalhälsa genom god arbetsmiljö, trivsel och hållbarhetstänk rakt igenom.

Att jobba för hållbara medarbetare har en otroligt stark påverkan på effektivitet och engagemang.

Thomas hjälper företag att se vart behovet finns och vart man ska börja sin satsning på personalens
hälsa. Att ge förutsättningar för god arbetsmiljö och friskare medarbetare är en viktig och långsiktig
investering.