Chat with us, powered by LiveChat

Fredrik Weibull

Fredrik drivs av att hjälpa människor och organisationer att utvecklas. För att må bra, utvecklas och prestera bra är det viktigt att vara i kontakt med våra värden och veta hur vi kan hantera våra känslor och tankar på ett bra sätt.

Utbildning

Magister i idrottsvetenskap, inriktning idrottspsykologi, Högskolan i Halmstad Kursen ”Att arbeta som en idrottspsykologisk rådgivare” (två år), Högskolan i Halmstad Master of Philosophy (Mphil) in Sport and Exercise Psychology, University of Birmingham KBT-terapeut (Steg 1) med inriktning elitidrott.

Erfarenhet

Fredrik har arbetat med förändringsarbete, personlig utveckling, prestationspsykologi och ledarskap sedan 2007.

Han har erfarenhet av att hjälpa personer som mår riktigt dåligt, entreprenörer att hantera utmaningar med att bygga bolag, företagsledare att hantera sig själva och att hjälpa sina medarbetare utvecklas samt elitidrottare att prestera på mästerskap.

Expertis

Fredrik är certifierad förändringsregissör i Sustainmetoden och arbetar dagligen med att hjälpa människor hantera sina tankar och känslor.

Han arbetar med att hjälpa chefer och medarbetare hjälpa sig själva och hjälpa varandra. Att tillsammans skapa bättre arbetsmiljöer och genomföra de förändringar de vill uppnå.