Chat with us, powered by LiveChat

Uppdaterad startsida

Uppdaterad startsida

När vi utvecklar vår plattform gör vi det utifrån att vi som använder den är människor – och att vi är den minsta resultatskapande enheten i våra egna liv och i vad vi presterar på jobbet.

Vi gör alla mängder med val varje dag – och de valen påverkar tillsammans  hur vi sover, hur vi samarbetar, våra relationer, vår hälsa etc. En nyckel är att sätta sig i förarsätet för att vara den som själv styr agendan. Motsatsen är att vara styrd av andra och sådant som sker runt oss.

Därför får startsidan – Dashboarden – ett nytt utseende!

Hur vi mår just idag  – är den absolut viktigaste frågan vi kan ställa oss. Svaret blir vår guide för de val vi gör den dagen!

Hur mår du idag?

Logga din energinivå med hjälp av batteriet och gör en dagboksanteckning. Då kan du följa ditt mående över tid och med hjälp av dina anteckningar kan du se mönster – vad får mig att må bra och vad får mig att må mindre bra? Det är en guldgruva för insikter som du sedan kan göra bra val utifrån.

Mitt fokus

Vi lever i en tid med mängder av information och distraktioner vilket gör att vi behöver hjälpa oss själva att hålla fokus. Det spar energi åt våra överbelastade hjärnor. Därför hittar du nu de aktiviteter du är ansvarig för* i steg 4 Genomförande under Mitt fokus. De aktiviteter med slutdatum närmast i tid ligger överst. Klickar du på någon av aktiviteterna öppnas kortet. Varför inte börja varje dag eller vecka med att göra aktiva val för kommande tidsperiod?

*OBS även om du inte delar boarden med någon annan behöver du på aktivitetskortet välja dig själv som ansvarig för att det ska komma upp under Mitt fokus.

Håll dig uppdaterad

Här hittar du det senaste från oss. Om du t.ex. missade månadens Inspirationsträff klickar du dig vidare till den härifrån.

Human Well-being Index

Detta index hjälper dig att följa din hållbarhet över tid. Gör det regelbundet, förslagsvis en gång per månad, och låt dina svar bli en guide till vad du fokuserar på.

Genväg till Change boards

Det är i en Change board du och ni dokumenterar arbetet med stöd av någon av våra Guider. Guiderna hjälper dig att reflektera över ditt liv och ditt mående och er att prata om er arbetsmiljö eller förändringsarbete. Du kan välja att klicka dig vidare till en samlingssida med alla dina Change boards eller skapa en ny.

Användarguide

Här hittar du mer information om de funktioner som finns i plattformen och hur de är tänkta att fungera. Har du frågor eller feedback vill vi gärna att du mailar dem till contact@sustainchange.se. Vår ambition är att fungera som ett digitalt stöd för dig och er – därför är er feedback värdefull för oss!

Share the Post: