Chat with us, powered by LiveChat

Hemligheterna för att lyckas med dina livsstilsförändringar

Vi vet alla att livsstilsförändringar kan vara utmanande att göra och svåra att upprätthålla. Varför är det så? Vad krävs för att verkligen lyckas? Det kommer vi att utforska på nästa digitala inspirationsträff som handlar om fallgropar och framgångsfaktorer för att lyckas med livsstilsförändringar.

Varför är livsstilsförändringar så svåra?
Ja, vanor styr vårt beteende och att bryta dem är en utmaning. Att ge upp något vi tycker om, som god mat, kan vara känslosamt och frustrerande. Livsstilsförändringar kräver också tid och ansträngning, vilket kan vara svårt att jonglera i ett redan stressigt liv.

Hur kan man lyckas med livsstilsförändringar?
Vi kommer dela konkreta strategier och konkreta tips för att öka dina chanser att lyckas med att göra de förändringar du vill göra och hur du med hjälp av guiden ”Min hållbara vardag” kan genomföra och upprätthålla dina livsstilsförändringar på ett hållbart sätt.

Vi ser fram emot att dela detta med dig på månadens inspirationsträff Så utforskar vi tillsammans vägen till framgångsrika livsstilsförändringar!

Webinarledare är Sustain Change grundare Anna Ahrenfelt som det senaste decenniet fördjupat sig i hur vi kan leva våra liv mer hållbart med ett ökat välmående som mål. Hon är också specialiserad på just förändringar – oavsett om det handlar om livsstil eller andra förändringar.

Share the Post: