Chat with us, powered by LiveChat

Lev längre, friskare och lyckligare

Lev längre, friskare och lyckligare

Nyfiken på att utforska hemligheten bakom de människor som lever längst och lyckligast? Börja 2024 genom att låta dig inspireras av ”De Blå Zonerna” – platser där människor lever längre, friskare och lyckligare liv.

Vad är De Blå Zonerna?
De Blå Zonerna är fem unika områden i världen där människor lever anmärkningsvärt länge. Dessa individer inte bara når en hög ålder, utan de gör det med hälsa och vitalitet. Forskning visar att det finns gemensamma nämnare i dessa områden som bidrar till deras exceptionella livslängd och välmående.

Vad vi utforskar under träffen?
Under träffen djupdyker vi i fem gemensamma nämnare för dessa zoner. Vi utforskar hur vi kan integrera dessa principer i vårt eget liv för att inte bara leva längre utan också njuta av varje steg längs vägen.

Genom en interaktiv workshop får du möjlighet att reflektera över hur dessa insikter kan tillämpas i ditt liv. Tillsammans utforskar vi hur vi kan skapa en hälsosam och hållbar livsstil inspirerad av världens mest långlivade kulturer.

Webinarledare är återigen vår kära grundare Anna Ahrenfelt, vars passion och kunskap om hållbara livsstilar kommer att guida oss genom denna inspirerande session. Vi ser fram emot att utforska de blå zonernas hemligheter tillsammans med dig!

PS. Nu är även den nya guiden ”Mitt hållbara liv” vi nämner under Webinaret live på plattformen, du hittar den till vänster i menyn alternativt när du skapar en change board kan du välja guiden.

Share the Post: