Chat with us, powered by LiveChat

Träna mentalt för att nå dina mål

Mental träning kan få dig att både må och fungera bättre i vardagen. Ett effektivt verktyg för att få till förändringar som du vill genomföra. 

Få kroppen och sinnet att arbeta med dig, istället för emot dig – med rätt tankesätt. På köpet sparar du energi och har lättare att hamna i flow – i känslan av att ”det bara händer”.

På det här webinaret får du veta:

• Vad är egentligen mental träning?

• Varför fungerar det?

• Så gör du för att träna mentalt.

• Prova på!

Inspirerar gör Karin Kavmark, Sustain Change-konsult, som är utbildad coach och stressmanager hos ”den mentala träningens fader” Lars-Eric Uneståhl. Som coach, föreläsare och hälsoinspiratör har Karin många strängar på sin lyra för att stärka människor på sin resa att må och fungera bättre.

Tips till dig som vill börja träna mentalt

Sugen på att börja träna mentalt? Karin Kavmark tipsar att ett bra upplägg för att verkligen få resultat är att träna minst 4 ggr/vecka i 3 veckor för varje del i grundträningen.

  1. Muskulär avspänning
  2. Mental avspänning
  3. Självbildsträning
  4. Målprogrammering
Därefter går det oftast betydligt snabbare med nya program.

 

Träna med Uneståhl – ”den mentala träningens fader”

Du hittar grundträningen och en mängd olika andra program för mental träning hos Unestål Education. Du kan antingen ladda ner appen Mental Träning och ha dina program enkelt samlade i telefonen. Det går också ladda ner dem via deras webb.

Några program är helt gratis, t ex sömnprogrammet, mental träning som stöd och hjälp vid cancer och Inre och yttre trygghet (för att stärka immunförsvaret i dessa sjukdomstider). Övriga kostar 129:-/st.

Vill du ha hjälp och vägledning i att träna mentalt? Välkommen att boka coaching med Karin Kavmark.

 

Gör övningen från webinaret igen:

Share the Post: