Chat with us, powered by LiveChat

Upptäck kraften i andningen

Är du nyfiken på hur andningen kan påverka din hälsa, ditt välmående och din prestation? Vill du lära dig att använda andningen som ett kraftfullt verktyg för att hantera stress och öka din livskvalitet?

Då är vårt senaste webinar ”Utforska kraften i andningen” något för dig! Här kan du lära dig av en expert med över 15 års erfarenhet inom beteendevetenskap och dess påverkan på kropp och sinne genom andningen.

Vi kommer att utforska följande ämnen:

  1. Andningens betydelse: Du kommer att förstå hur andningen påverkar det autonoma nervsystemet, stressnivåer och din förmåga att återhämta dig.
  2. Andningstekniker: Här lär du dig enkla övningar för att förbättra din andning och uppnå bättre balans och prestation.
  3. Andningen i vardagen: Du får praktiska tips om hur du kan använda medveten andning för att hantera stress, öka fokus och förbättra din livskvalitet.

Låt oss tillsammans utforska kraften i andningen för att uppnå bättre hälsa och livsglädje.

Webinarledare är Johanna Palmqvist, beteendevetare, stresskonsult och förändringsledare som de senaste 15 åren har arbetat med att stärka människors förmåga att reglera stress utifrån hjärna och hjärta. Här delar hon med sig av sina kunskaper, erfarenheter och praktiska övningar.

Share the Post: