Chat with us, powered by LiveChat

Vårt team

Anna Ahrenfelt

Grundare och VD

Med över 20 års erfarenhet av förändringsledning har Anna gedigna teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter av förändring på riktigt. 

Läs mer

Charlotte Karlenvie

Konsult

Charlotte har jobbat med social hållbarhet på olika sätt i hela sitt yrkesliv och har mångårig erfarenhet av organisations- och affärsutveckling inom såväl näringslivet som ideell och offentlig sektor.

Läs mer

Bo Ahrenfelt

Expert & kvalitetssäkrare

Bosse är utbildad läkare och psykiater. Han har ägnat över 30 år av sitt yrkesliv åt förändring och utveckling på individ- grupp och organisationsnivå.

Ann Lundström

Konsult

Ann har erfarenhet från såväl privat som ideell och offentlig sektor genom att ha arbetat inom akademin, med försäljning inom Life Science och som chef och ledare i bland annat ett Saco-förbund. Hon har lång erfarenhet av att jobba som coach/chefscoach och med organisations- och verksamhetsutveckling.

Läs mer

Fredrik Weibull

Konsult

Fredrik har arbetat med förändringsarbete, personlig utveckling, prestationspsykologi och ledarskap sedan 2007. Han har erfarenhet av att hjälpa personer som mår riktigt dåligt, entreprenörer att hantera utmaningar med att bygga bolag, företagsledare att hantera sig själva och att hjälpa sina medarbetare utvecklas samt elitidrottare att prestera på mästerskap.

Läs mer

Hugo Mårdh

Business developer

Hugo är en ambitiös ekonomi student med bakgrund senast inom Executive Recruitment som delar visionen om ett mänskligare samhälle där alla mår bra och kan bidra med sin fulla förmåga.

Han hoppade på resan med Sustain Change med rollen som Business Developer för att utveckla affärsmöjligheter.

Dhanuka Nuwan

IT-ansvarig

Dhanuka, ”Dany”, är IT-specialist och den som utvecklat och ansvarar för drift av hemsida och Sustainplattformen.

Han är en fullstack utvecklare och en av världens bästa på WordPress. Specialiserad på React Js and PHP. Dany har mer än 10 års erfarenhet.